El Govern comprarà 8 sirenes d’avís de risc químic per al 2022 al Tarragonès

El Govern ha aprovat aquest dimarts la despesa per comprar aquest any 8 sirenes d’avís a la població en cas de risc químic i 3 estacions meteorològiques per instal·lar-les durant el 2022 i integrar-les a la Xarxa d’Alarmes i Comunicacions de Protecció Civil.

Panoràmica del centre petroquímic de Repsol a Tarragona, el més important d'Espanya on s'hi produeixen molts tipus de polímers. Imatge publicada el 27 d'abril del 2021. (Horitzontal)

La despesa té un import total de 332.523,73 euros i correspon a un contracte pluriennal a càrrec del pressupost del Departament d’Interior. Els equipaments s’instal·laran a Vila-seca, Tarragona, el Prat de Llobregat, Constantí i Salou. De les vuit sirenes, cinc són omnidireccionals i sonen més alt, mentre que la resta té una cobertura limitada a 180 graus.En concret, a Vila Seca s’instal·larà una sirena al polígon Industrial Alba i una sirena i una estació meteorològica al barri de la Plana.

També s’instal·larà una sirena i una estació meteorològica al polígon industrial Les Gavarres de Tarragona, i a la zona oest del nucli urbà de Salou. Al polígon industrial Pratenc del Prat de Llobregat s’instal·laran tres sirenes, i al polígon industrial de Constantí una altra.

PUBLICITAT