El Col·legi de Metges es reuneix amb Argimon

La Junta del Col·legi de Metges de Tarragona s’ha reunit aquest divendres amb el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, per tractar aquells temes que preocupen als professionals mèdics.

Bàsicament han parlat dels aspectes demogràfics de la professió i la falta de professionals especialistes. També han fet incidència en els rols i les competències que desenvolupa el metge, així com el futur de les principals infraestructures sanitàries. En aquest sentit, han fet especial èmfasi de la difícil situació que viu l’Atenció Primària.

Després d’aquesta reunió el Conseller ha pogut veure la reforma que s’ha dut a terme a la sala d’actes del Col·legi de Metges de Tarragona, batejada com la sala Dr. Santiago Mallafré. Recordem que aquesta sala està adaptada a les necessitats comunicatives i organitzatives actuals, i se l’ha decidit batejar així en memòria del doctor Santiago Mallafré Gimeno, metge tarragoní que representa l’essència de la professió i de l’acte mèdic.

PUBLICITAT