El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus acollirà un punt de vacunació intermedi

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus acollirà un punt de vacunació intermedi a partir del pròxim dilluns. La gestió d’aquest punt la realitzarà l’atenció primària de l’Empresa de Dret Públic Sant Joan de Reus-Baix Camp i comptarà amb 6 boxos d’administració.

La Regió Sanitària Camp de Tarragona posarà en funcionament el pròxim dilluns 24 de maig el punt de vacunació intermedi del Baix Camp que el situarà al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR). Aquest punt estarà gestionat per l’atenció primària de l’Empresa de Dret Públic Sant Joan de Reus-Baix Camp i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Mas Iglesias comptarà amb dos punts d’administració i recepció d’usuaris, 6 boxos de vacunació distribuïts en dos recorreguts i el punt d’observació o repòs per als usuaris un cop han rebut la vacuna. 

El punt de vacunació intermedi oferirà durant la primera setmana de funcionament 2.000 cites de vacunació. L’objectiu d’aquest punt, com en els altres de la Regió Sanitària Camp de Tarragona és que sigui un centre multivacuna on es puguin administrar les diferents vacunes de què es disposi en cada moment. 

Col·laboració del CIMIR

Donada la singularitat d’aquest punt de vacunació, el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus participarà també activament durant el període en què sigui punt de vacunació amb la projecció en les diferents pantalles d’una mostra de fotografies sobre l’ús del centre. 

Conjuntament amb aquesta exposició, des de la Regió Sanitària s’intercalaran missatges de promoció de la salut, la vacunació i l’ús d’eines que faciliten l’accés de l’usuari com La Meva Salut. 

PUBLICITAT