La mà al maleter d’un cotxe coincideix amb el cadàver de l’Ebre

El cadàver que els Mossos d’Esquadra van trobar aquest dissabte al canal de la dreta de l’Ebre a Sant Jaume d’Enveja i la mà que agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van localitzar dijous passat al maleter d’un cotxe són de la mateixa persona, segons han confirmat fonts judicials a l’ACN. Aquest diumenge el jutjat d’instrucció 2 de Tarragona va decretar presó provisional, incomunicada i sense fiança per tres persones.

La causa està oberta per homicidi i es troba sota secret de sumari. La investigació dels fets va a càrrec dels Mossos d’Esquadra.Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona va aturar dijous un vehicle que hauria comès una infracció de trànsit a la ciutat.

De fet, els agents van comprovar que els dos ocupants tenien antecedents i van escorcollar el maleter, i allà hi van trobar una mà humana. Els Mossos d’Esquadra els van detenir i es van fer càrrec de la investigació.

Posteriorment van fer una tercera detenció. Dissabte a la tarda, agents del cos van localitzar un cadàver amb signes de violència al canal de la dreta de l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja.

Tot i que inicialment hi havia dues investigacions paral·leles, finalment han conclòs que es tracta del mateix cos. Les indagacions per esclarir els fets es mantenen obertes.

PUBLICITAT