Dues detingudes a un centre d’estètica de Reus per estafar 76.000 euros

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Reus van detenir el passat 8 de maig en aquesta localitat dues dones de 25 anys com a presumptes autores d’un delicte d’estafa.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia de la víctima la qual va explicar que les detingudes, treballadores d’un centre d’estètica, li havien estafat més de 76.000 euros des del mes de juliol de 2019 fins el gener d’enguany.

De la investigació es desprèn que les arrestades van aprofitar que l’home tenia un grau de disminució elevat per cobra-li serveis que no havia contractat. Utilitzaven un tracte afable i amistós per aconseguir la confiança necessària del denunciant i que aquest no dubtés mai de l’obligació de pagar tots els serveis facturats.

Un cop l’home va gastar-se tots els estalvis i estava completament endeutat, va ser quan va demanar ajuda a la seva família i van denunciar els fets a comissaria.
 Les detingudes van passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar per ambdues la seva llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT