Dos gossos en mal estat a Cambrils acaba amb la detenció del seu propietari per una ordre judicial

La Setmana Santa ha començat moguda per la Policia Local de Cambrils. El dilluns van actuar en un accident de motocicleta on el conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia i també van trobar dos gossos en mal estat i el seu propietari va acabar detingut per una ordre judicial.

El primer dels fets va succeir a dos quarts de cinc de la tarda al barri Els Tallats del municipi de la Costa Daurada. Al carrer Santiago Rusiñol, una motocicleta  va caure en una rotonda, motiu pel qual es van activar patrulles de la Policia Local de Cambrils i l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop al lloc, se li va realitzar la prova d’alcoholèmia al motorista de 51 anys. El resultat va ser de 0,93  mil·ligrams d’alcohol per litres d’aire expirat, el que implica una sanció penal. Per això se’l va denunciar per un delicte  de seguretat viària i aquest 1 d’abril se li farà un judici ràpid pels fets.

Quatre hores més tard, a dos quarts de nou del vespre, la unitat de patrulla verda de Cambrils  va identificar al propietari de dos gossos  que es troben en mal estat. Els animals es van localitzar a la partida rural d’Hortes. 

Els agents van identificar l’home, de 45 anys, i van comprovar que tenia una ordre judicial de cerca i detenció, motiu pel qual va ser detingut  i passarà a disposició judicial.

PUBLICITAT