Detenen un jove de 20 anys del Sindicat de l’Habitatge de Tarragona en un desnonament a Salou

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 20 anys i membre del Sindicat de l’Habitatge de Tarragona en un desnonament a Salou (Tarragonès). L’arrestat està acusat d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Font: @TgnSindicat

Segons el cos policial, el jove ha saltat el cordó policial i ha empentat als agents en el transcurs d’un desnonament. Concretament, ha tingut lloc al número dos del carrer Francolí, on una veïna estava ocupant l’habitatge des de feia sis anys. Segons el Sindicat de l’Habitatge de Tarragona, el pis forma part d’un fons voltor. A més de la comitiva judicial, s’ha requerit la presència de la unitat ARRO dels Mossos d’Esquadra. F

inalment, el desnonament s’ha executat.Aquesta ha estat la primera de les convocatòries del Sindicat de l’Habitatge de Tarragona des de la seva constitució a principis del mes de juny.

En total, una seixantena de persones s’han unit a la concentració d’aquest dilluns al matí, convocada pel Sindicat de l’Habitatge al carrer Francolí de Salou, per intentar impedir, sense èxit, el desnonament.

PUBLICITAT