Desarticulat al Tarragonès un grup criminal que sostreia vehicles de l’estranger per vendre’ls

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes com a pressumptes autors de delictes de pertinença a grup criminal, falsificació documental i tre robatoris i furt d’ús de vehicle.

Un dels vehicles sostrets al Tarragonès pel grup criminal. Font: Mossos

De fet, es tracten de dos d’ells de nacionalitat espanyola, un de marroquina i un d’itàlia.

Els fets, es remunten al 31 de juliol del 2020, després que la DGT alertés que un dels investigats havia presentat una documentació temporal per circular amb un vehicle alemany per l’estat espanyol.

El vehicle, pertanyia a un altre cotxe mariculat a Toledo, i per tant, la documentació estava falsificada. Per tot això, els mosso tenien clares sospites que darrera d’aquest il·licit penal hi havia una trama criminal, establerta al Tarragonès que es dedicava al tràfic il·legal de vehicles.

Del cas es desprenia que el grup criminal es dedicava a sostreure vehicles d’alta gamma a Itàlia per després vendre’ls arreu de l’estat espanyol amb documentació falsificada procedent d’Alemanya.

Fins al moment, els Mossos d’Esquadra han pogut recuperar dos dels vehicles sostrets a Itàlia. Al grup criminal també se li atribueix un tercer robatori de vehicle del 16 de desembre de 2020. En aquest van llogar un turisme en una empresa del Prat de Llobregat  amb la clara intencionalitat de no retornar-lo.

PUBLICITAT