Constantí gaudeix d’una nit d’havaneres en la seva recta final d’estiu

El cicle d’activitats “Fem Estiu, Fem Constantí” arriba a la seva recta final, i el passat divendres tancava les activitats del mes d’agost amb un concert d’havaneres que va protagonitzar el grup Olla Barrejada, a la Plaça de les Escoles Velles de Constantí.

Nascut a la Secuita l’any 1983, Olla Barrejada és el grup d’havaneres en actiu més antic de la demarcació de Tarragona i va oferir un repertori basat en cançons pròpies combinades amb les millors cançons marineres i de taverna.

De fet, les activitats del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” finalitzaran aquest divendres 3 de setembre amb un Recital de poesia a càrrec de l’Associació Literària de Constantí.

Durant aquest mes d’agost ha continuat aquest cicle d’activitats d’estiu amb diverses activitats culturals, com l’activitat d’observació astronòmica del passat 6 d’agost al Camp de Futbol Municipal La Coma, a càrrec d’Univers Quark, o les sessions de cinema familiar a la fresca amb la projecció de les pel·lícules “Onward” i “Padre no hay más uno”. D’altra banda, fins aquest 30 d’agost s’ha pogut veure a la Piscina Municipal l’exposició “Operació d’Aigua” organitzada per Agbar.

Al llarg de tot l’estiu, la Biblioteca Municipal també ha seguit amb les activitats “A l’estiu…fem Biblioteca” que van des de contacontes, activitats i manualitats per escoltar i jugar amb els llibres.

PUBLICITAT