Constantí celebra els Tres Tombs més simbòlics per la covid-19

Constantí ha celebrat aquest diumenge un acte purament simbòlic per celebrar els Tres Tombs, una de les cites culturals amb més tradició i arrelament popular al municipi. 

Lluny des actes multitudinaris que cada any caracteritzen aquesta celebració com la tradicional desfilada de carros, cavalls i traginers pels carrers del nucli antic del poble o l’esmorzar a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, la celebració s’ha vist reduïda a una sortida simbòlica del carro de Sant Antoni.

Una reduïda comitiva ha conduït el carro amb la imatge de Sant Antoni fins al davant del Centre Parroquial, on s’ha fet la tradicional benedicció. 

De ft, els membres de la comitiva portaven també la bandera del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, que lluïa un crespó negre com a homenatge a Josep Plana “Salin” qui va ser president del Cercle i principal impulsor dels Tres tombs a Constantí, que va morir fa poques setmanes.

Malgrat la situació sanitària i la impossibilitat d’organitzar actes multitudinaris, l’organització ha volgut mantenir aquesta celebració amb els elements més simbòlics de la jornada festiva que cada any s’organitza  a Constantí l’últim diumenge del mes de febrer.

Els Tres Tombs de Constantí, que cada any organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, arribaven aquest any a la seva XXXIV edició. Al llarg de totes aquesta edicions aquesta jornada que combina festa, tradició i cultura popular, s’han caracteritzat al llarg per la seva gran participació i seguiment al municipi.

PUBLICITAT