Cambrils es prepara per un cap de setmana esportiu

Cambrils acollirà aquest cap de setmana 19 i 20 de juny dos esdeveniments esportius organitzats pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Finalment les dues proves tenen llum verda després de molt d’esforç per garantir les mesures de seguretat i complir totes les restriccions, que han obligat a suspendre-les en diverses ocasions.  

El 19 de juny a les 16 hores arrencarà el Triatló de Cambrils des del passeig marítim de Cambrils. És una de les proves del circuit popular de triatló sailfish Just Tri Series i les persones participants podran escollir entre dues modalitats: Sprint (0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu) i Olímpica (1,5 km de natació, 40 km de bicicleta i 10 km de cursa a peu). Les inscripcions es poden realitzar via online al web oficial del circuit www.justriseries.com, que per aquesta edició estarà limitat a 600 persones. 

D’altra banda, el diumenge 20 de juny a les 9:30 hores serà el torn de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Per motius de seguretat, la cursa a peu enguany només tindrà la modalitat de 10 quilòmetres i les places estaran limitades a 1.000 persones. Els participants interessats poden aconseguir un dels últims dorsals disponibles a la pàgina web oficial www.mitjadecambrils.com

El preu de la inscripció en cadascun dels esdeveniments esportius inclou una samarreta tècnica, avituallament final, foto de meta gratuïta i, per al Triatló de Cambrils, gorra de natació. 

Pel que fa a les mesures de seguretat de la Covid-19, s’hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat en tot moment i utilitzar la mascareta sempre que l’atleta estigui en estàtic, abans i després de la sortida. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en el moment de recollir els dorsals, així com respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l’organització. Abans de la recollida de dorsals es prendrà la temperatura. 

La sortida serà esglaonada de sis en sis persones cada cinc segons per al Triatló de Cambrils i de quatre en quatre persones cada cinc segons per a la Mitja de Cambrils. A la meta es comptarà amb espais amplis per a respectar les distàncies. 

L’organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs dels esdeveniments. És responsabilitat de totes i tots que les proves es puguin desenvolupar en tota seguretat. 

PUBLICITAT