Adjudicades obres de millora de mobilitat a Reus per 170.000 euros

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat a l’empresa Canalizaciones La Torre SL un nou paquet d’obres de manteniment de la via pública. En concret, l’adjudicació, per un import de 169.226,26 euros, fa referència a la millora de passos de vianants, accessibilitat i voreres; i correspon a l’anualitat 2022 del Pla de Manteniment de la Via Pública.

L’Ajuntament té actualment en tràmit d’adjudicació el contracte corresponent a l’anualitat 2023, amb un pressupost de licitació de 199.308,94 euros.

L’objectiu del pla i de la regidoria de Via Pública és millorar el dia a dia de la ciutadania a través de l’adaptació i millora dels diferents indrets de la ciutat.

Els contractes preveuen actuacions en passos de vianants, per resoldre d’una forma correcte la seva accessibilitat amb actuacions adaptades a cada cas en relació al paviment, la pintura o la senyalització. També la millora de l’accessibilitat amb dos tipus d’actuacions, ampliacions de voreres en punts de creuament per obtenir un menor recorregut dins les calçades i la realització de nous passos de vianants. I finalment, actuacions de renovació de voreres.

Actualment les obres previstes en els dos contractes són en passos de vianants al Carrer de Ceferí Oliver; Carrer de Josep Caixes; i Carrer Antoni Rubió i Lluch amb Joaquim Bartrina d’Aixemús. De millora d’accessibilitat al Carrer Antoni Rubió i Víctor Català. I actuacions de renovació de voreres a Carrer de Cels Gomis i Mestre; Carrer Antoni Rubió i Lluch; i carrer de la Mare de Déu del Pilar.

Per un altre costat, estan en tràmit d’adjudicació actuacions en passos de vianants a Av. de Falset (Alcolea del Pinar), Av. Pere el Cerimoniós, Carrer de Vilafortuny i Carrer de Bahia Blanca. Actuacions en millora d’accessibilitat a Carrer de Joan Oliver, Avinguda Onze de Setembre, Carrer d’Astorga, Carrer de Sant Pancraç i Carrer de l’Amargura. I també, actuacions de renovació de voreres a Carrer de Joan Bertran i Avinguda de Pere el Cerimoniós.

PUBLICITAT