Adif adjudica la redacció del projecte de proteccions acústiques a l’entorn de Vila-seca

Adif ha adjudicat la redacció del projecte de col·locació de proteccions acústiques a l’entorn de Vila-seca (Tarragonès) per un valor de 242.136,8 euros (IVA inclòs). Concretament, es tracta de la bifurcació de La Feredat del corredor del mediterrani.

L’empresa Saitec redactarà el projecte en un termini d’un any. L’objectiu de l’obra és minimitzar l’impacte acústic a l’interior de zones urbanes, una situació provocada per l’increment de trens de mercaderies. L’estudi d’avaluació ha de determinar quines mesures correctores són necessàries i localitzar en quins punts no es compleixen els objectius de qualitat acústica.

Actualment, els termes municipals de Vila-seca, Reus, La Canonja i Tarragona són els més afectats acústicament per l’augment de trens a la variant Vandellòs-Tarragona. Segons Adif, durant el termini de dotze mesos en què es pretén redactar el projecte es tindran en compte els suggeriments dels diferents ajuntaments on l’impacte acústic sigui més elevat. Cal recordar que alguns consistoris, com Tarragona o Torredembarra, ja han expressat públicament el seu rebuig al projecte d’Adif i hi han presentat al·legacions.

PUBLICITAT