A judici per gravar amb el mòbil una dona despullada al vestidor d’un spa de la Pineda

Un home afronta 8 mesos de presó i 2.100 euros de multa per gravar amb el telèfon mòbil una dona despullada al vestidor d’un spa de la Pineda, a Vila-seca (Tarragonès), i per colpejar diverses persones que l’intentaven retenir fins a l’arribada de la policia.

Pla obert d'una zona d'establiments turístics al nucli de la Pineda, a Vila-seca, completament deserta durant el confinament. Imatge publicada el 27 d'abril del 2020. (Horitzontal)

Segons l’escrit d’acusació del fiscal, cap a les vuit del vespre del 2 de març la víctima i la seva parella s’estaven canviant en una de les cabines de l’establiment quan el processat, amb la intenció de vulnerar la intimitat de la dona, va introduir el telèfon per sota la porta de la cabina i va captar imatges d’ella quan es trobava despullada.

La víctima se’n va adonar, va avisar la parella i, quan van sortir de la cabina, van veure l’acusat i li van recriminar la seva actitud.Segons relata el ministeri públic, l’home, de 52 anys, va intentar fugir, però l’encarregat de l’spa i un altre client van forcejar amb ell per intentar retenir-lo.

Tot seguit, l’acusat va començar a colpejar el telèfon contra la paret amb la intenció d’inutilitzar el terminal i impedir l’accés al seu contingut. Finalment, entre aquests dos homes i la parella de la víctima van aconseguir prendre-li el telèfon i retenir-lo fins que va arribar la policia.

Durant el forcejament, l’acusat va colpejar l’encarregat de l’spa, va causar-li una contusió cervical i lumbar i una erosió al primer dit de la mà esquerra, i va trencar-li la muntura de les ulleres –amb uns danys valorats en vora 100 euros.

De la seva banda, al client li va ocasionar una contusió labial i va trencar-li el rellotge i les xancles que duia, amb un valor conjunt de 250 euros. La policia va comissar el telèfon però no s’ha pogut accedir al contingut de la memòria.

El ministeri fiscal acusa l’home d’un delicte intentat de descobriment i revelació de secrets pel qual demana 8 mesos de presó i 1.620 euros de multa, i de dos delictes lleus de lesions per cadascun dels quals sol·licita 240 euros de multa.

També reclama que pagui 90 euros a l’encarregat i 120 euros al client per lesions, i que els compensi pels danys ocasionats. A més, demana que pagui a l’empresa 758 euros pels danys causats a la porta del vestidor. El cas es jutjarà properament en un jutjat penal de Tarragona.

PUBLICITAT