18 establiments participaran en la 7a Ruta de tapes d’Hospitalet de l’Infant

Per al període comprès entre el 21 d’abril i l’1 de maig, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la 7a Ruta de tapes, per promocionar la gastronomia local. En aquesta edició, hi participaran un total de 18 establiments de l’Hospitalet de l’Infant, que oferiran una tapa i una beguda (“canya” o “quinto” de cervesa, copa de vi o aigua) per 4 euros.

Durant aquests dies, qui participi en aquesta ruta no només tindrà l’oportunitat d’assaborir les tapes elaborades especialment per a l’ocasió pel Bar Mediterrani, Bar Hos-piBar-Restaurant D’Antis, Bar-Cervecería Cal Rullo, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Food & Cocktails Single Fin, Cerveceria El Drac, Restaurant Le P’tit Normand, El Rebost de Ca Belardo, Restaurant Blauverd, Restaurant Vanes, Restaurant LB21, Bar Safari, Hotel 4R Meridià, Bar-Gelateria La Jijonenca, Xiringuito del Pep, Bar-Restaurant Canalla i Zazu Lounge Bar, sinó també de prendre part en el sorteig de dos premis: una escapada smartbox «Mil y una noche de ensueño» i un val de 30 euros per gastar als bars i restaurants locals de l’ARH.

Per participar en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar com a mínim 5 de les 18 tapes proposades. En el fullet informatiu de la Ruta, que es podrà aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments participants, hi haurà de quedar segellada cadascuna de les 5 tapes. El client o clienta haurà de votar la tapa que més li ha agradat i emplenar el fullet amb les seves dades personals. Després l’haurà de dipositar a les urnes/bústies que trobarà als bars i restaurants participants o a l’Oficina de Turisme.

El sorteig dels premis es farà el 4 de maig, a les 11 h, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i el nom dels guanyadors/es s’anunciarà al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el nom del restauradora/a guardonat/ada.

Els restauradors i restauradores participants opten a un premi per la «Millor tapa», per a qui hagi obtingut la valoració més alta dels clients/es, consistent en una escapada a l’Hotel Class Valls i una visita a la Casa del Vermouth Padró per a dues persones.

PUBLICITAT