Oliver no paga i el Reus diu adéu a alguns emblemes

La comissió mixta de Liga i la Asociación de Futbolista Españoles han dictaminat aquest divendres al matí que els jugadors que havien denunciat recentment l’impagament de les tres darreres nòmines quedin lliures, rescindint unilateralment els seus contractes amb el club i desvinculant-se del Reus.

Fins al moment, dels 7 homes dels quals es parlava, 5 futbolistes ja no formen part del Reus, un 6è ha denunciat ara, i el que resta no hauria denunciat. Entre els 5 futbolistes que diuen adéu alguns marxen sent emblemes del club i de la seva història recent, com és el cas d’Edgar Badia, Vítor Silva o Fran Carbia. A més, dos jugadors que havien arribat cedits, com Shaq Moore i Mikel Villanueva, també s’han desvinculat de l’entitat.

Els dos futbolistes que queden pendents són Jesús Olmo i David Querol. En un principi el futur del capità del Reus es decidirà un cop passades les festes després que aquest hagi denunciat al club posteriorment. En el cas de Querol, el jugador hauria decidit no denunciar al club i continuarà lligat al club.

La situació de l’entitat és gairebé insostenible. La plantilla queda configurada amb 12 fitxes del primer equip, sempre i quan Olmo no marxi, i pendent també del futur de Karim Yoda. Els propers dies seran clau per un conjunt roig-i-negre que podria viure uns pròxims mesos de competició com si fossin realment un infern.

PUBLICITAT