Noves Jornades Gatronòmiques a Cambrils

Arriben les 10es Jornades Gastronòmiques de l’Oli Nou d’Oliva Verge Extra de Cambrils, així doncs des del 24 d’octubre fins al 5 de novembre s’han programat diverses activitats per promocionar i qualificar aquest producte.

Les jornades inicien avui dimarts 24 amb una xerrada amb degustació a càrrec de l’experta en oli i cuina, Montserrat Jiménez, a la Torre del Llimó. Altres activitats destacades com la ruta familiar del dissabte 28 d’octubre o el taller del dia 4 de novembre oferiran l’oportunitat d’apropar-se i conèixer més sobre l’Oli Nou.

Les jornades les tancarà l’esmorzar popular de la Festa de l’Oli Nou, dut a terme a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. En el qual es podrà gaudir de pa torrat, llonganissa, fruita i de l’Oli Nou d’Oliva Verge Extra per únicament quatre euros, amb actuacions infantils de grups locals.

Qui vulgui comprar productes de proximitat en l’ocasió, amb l’adquisició del tiquet de l’esdeveniment tindrà un descompte aplicat a les garrafes de cinc litres o a dues unitats de dos litres de l’Oli.

PUBLICITAT