Oberta al públic l’exposició del fons d’art del CERAP

El fons d’art del CERAP és una col·lecció de pintures i fotografies que l’entitat ha anat formant de dues maneres. D’una banda, de les obres guanyadores dels Premis Arnau de Palomar (modalitats de pintura i fotografia), que convoquen conjuntament el CERAP i l’Ajuntament de Riudoms. I de l’altra, de les donacions d’alguns dels artistes que han exposat a l’entitat i de particulars que han cedit obres.

La col·lecció és heterogènia en estils i formats i prou representativa de l’evolució de les arts plàstiques en els últims quaranta anys. S’hi troben, entre altres, obres de Jobacasén (Joan Baptisa Cabré Sendrós), Joaquim Chancho, Enric Llevat, Josepa Filella, Miquel S. Jassans, Martí Royo, Lluc Queralt, Ramon Cornadó, Roger Caparó i Nuri Mariné. També es conserva una curiosa partitura dibuixada per Joan Guinjoan, que el músic i compositor va regalar al CERAP.

Una seixantena d’obres formen part de l’exposició del fons d’art del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), que es va inaugurar dissabte passat, 15 de desembre, en el transcurs de l’inici dels actes de celebració del 40è aniversari de l’entitat. L’exposició es podrà visitar fins al final del mes de gener de 2019 a les sales d’exposicions del CERAP i de la Casa de Cultura Antoni Gaudí.

PUBLICITAT