Nova edició del VinyArtia a Vinyols i els Arcs

Vinyols i els Arcs es convertirà en un aparador de l’art i l’artesania tant professional com amateur en la tercera edició del Vinyartia que se celebrarà aquest cap de setmana del 16 al 18 de novembre. Vinyartia, la mostra artística de Vinyols i els Arcs, és una trobada biennal que organitza l’Associació Cultural El Replà, i que busca connectar els llenguatges artístics, principalment els de les arts plàstiques, amb els espais emblemàtics de la vila i amb els seus habitants.

Durant els tres dies en què se celebra, la mostra oferirà exposicions d’art i artesania, maridatges musicals i concursos de fotografia i pintura entre moltes altres activitats pensades per a que persones de totes les edats trobin el seu espai d’expressió artística.

L’acte inaugural del Vinyartia 2018 tindrà lloc aquest divendres dia 16 de novembre a les 20h i anirà seguit d’un maridatge musical. Dissabte serà el dia de les activitats de caire més familiar amb conta contes, espai infantil i mostra de petits i joves músics a la tarda. També dissabte, ja a les 5 de la tarda s’obriran al públic totes les exposicions.

Diumenge la jornada vindrà marcada per la celebració dels concursos de pintura ràpida i l’entrega de premis d’aquests i del concurs d’Instagram.

PUBLICITAT