Montbrió del Camp amb la Marató de TV3

El municipi de Montbrió del Camp organitza diversos actes dedicats a col·laborar amb la Marató de TV3. Algunes de les entitats del municipi han aprofitat la cita solidària per adherir-se a la coneguda campanya anual de TV3.

Aquest any, i com a acte previ,  l’Associació de Dones de Montbrió del Camp organitza pel dissabte 8 de desembre a les 18h de la tarda al Cinema Nou, una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula “Campeones”. El preu de l’entrada és de 5€ per tot aquell que sigui major de 10 anys i gratuït pels menors de 10. Els beneficis aniran destinats a La Marató.

El 16 de desembre, coincidint amb la jornada de La Marató, la Comissió d’Esports de Montbrió del Camp, amb la col·laboració de les entitats Anytime Fitness, Cub Esports Centre, Grup Colònies Montbrió i Pedals 7 Non Stop, organitza el “Mou-te per la Marató”, que consistirà en un matí ple d’activitats esportives. A les 10:00h hi haurà BODYPUMP, a les 11:30h BODYCOMBAT, i finalment a les 12:30h ZUMBA.

Aquestes activitats es duran a terme a la Casa de la Cultura de Montbrió, amb inscripcions limitades i que cal completar de forma anticipada presencialment a l’Ajuntament o alguns dels centres esportius, o telemàticament a través del correu electrònic fins al 14 de desembre.

Tot això, a un preu de 6 euros, incloent les tres activitats i un pack de benvinguda compost per una motxilla, aigua i fruita.

PUBLICITAT