La primera a casa amb remuntada inclosa

El Reus va aconseguir aquest cap de setmana, i després de 10 jornades, la primera victòria de la temporada a l’Estadi Municipal. Ho va fer aquest mateix diumenge davant el Rayo Majadahonda i per 2 gols a 1.

El partit no va deixar indiferent a ningú. El Rayo Majadahonda va ser un rival que va buscar ser protagonista del partit amb la pilota i no va voler guardar-se res, buscant atacar constantment i amb la idea d’emportar-se la victòria cap a Madrid. Però el Reus no va voler ser menys, i tenia clar que era una gran oportunitat per sumar els tres primers punts a casa, oportunitat que no va deixar passar.

Malgrat el resultat final, el Rayo Majadahonda va ser superior durant diverses fases del partit. Es va fer amb la pilota i va aconseguir que el partit fos el que més els convenia, un partit obert, desorganitzat i amb arribades constants pels dos equips. Dins d’aquesta dinàmica els visitants van aconseguir avançar-se, amb un gol desafortunat pel Reus, després d’un rebot a l’esquena d’Edgar Badia.

Aquest gol en contra arribava al minut 48, just al iniciar la segona meitat. Malgrat que era un cop dur pel Reus, la reacció dels roig-i-negres va ser immillorable. Només tres minuts després, i mitjançant un servei de cantonada, Catena va posar l’empat a l’electrònic.

Després de l’empat i fins gairebé l’últim minut el partit va ser molt obert. Els dos equips presentaven credencials per emportar-se el partit, i quan semblava que els visitants estaven més sencers va arribar el moment clau del partit. A tres minuts del final i després d’una jugada amb diversos rebots, Juan Domínguez va establir el 2-1 definitiu perquè els tres punts es quedessin a casa.

El tècnic lleidatà Xavi Bartolo, assegurava estar molt content i creu que era important donar aquesta primera victòria a l’afició.

El mateix Bartolo parlava de la gran fita aconseguida fins ara, la de sumar ja 12 punts en les 10 primeres jornades i amb tots els obstacles als que s’ha enfrontat el Reus.

La setmana vinent el Reus s’enfrontarà al Deportivo a Riazor, un camp molt complicat, en un partit que es disputarà el dissabte a partir de les 16h.