La pandèmia està descontrolada al Camp de Tarragona

La pandèmia a Tarragona està descontrolada. Els indicadors de la Covid-19 al Camp de Tarragona mostren un ascens de gairebé 200 punts en el risc de rebrot a la ciutat de Tarragona que pasa de 577 a 774. Al Baix Camp, el risc encara és més elevat i se situa per sobre dels 830.

Pla obert de les tres infermeres de Salut preparant la vacuna contra el coronavirus a la residència de Sant Oleguer de Blanes el 31 de desembre de 2020 (Horitzontal)

Preocupa també el risc de transmissió. Fa uns dies es trobava per sota de l’1 que seria la dada òptima. A dia d’avui, l’RT comença a apropar-se al 2. L’1,87 a la capital i l’1,83 a la comarca del Baix Camp són els indicadors més negatius del Camp de Tarragona.

D’altra banda, el nombre de vacunats comença a pujar tot i que la xifra segueix per sota del millar de vacunats al territori. En total, 663 persones han rebut la vacuna, de les quals, més de la meitat l’ha rebut al Tarragonès. Es preveu que avui comenci la vacunació a personal sanitari en paral·lel a la vacunació que s’està realitzant a les residències. 

PUBLICITAT