La Guàrdia Municipal de Riudoms i la Lliga contra el Càncer se sumen a la campanya «escuts solidaris» contra el càncer infantil

La Guàrdia Municipal de Riudoms i la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre s’han sumat a la campanya solidària «Pels valents», impulsada per recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu per crear el nou centre “SDJ Pediatric Cancer Center Barcelona», el centre oncològic més gran d’Europa, pressupostat en 30 milions d’euros.

Els agents riudomencs i la lliga contra el Càncer promocionen la venda d’un escut solidari a canvi d’un donatiu de 4 euros que es destinarà a aquesta iniciativa, compartida per moltes altres policies locals de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol.

La Guàrdia Municipal de Riudoms ha obtingut 300 escuts solidaris i els posa a disposició del públic a través de 9 punts de venda, coincidint amb la campanya nadalenca. Els escuts es poden aconseguir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i en diversos establiments comercials col·laboradors del municpi.

L’escut solidari és una reproducció parcial de l’escut de la Guàrdia Municipal de Riudoms amb el lema #pelsvalents, en suport als nenes i nenes afectats per la malaltia del càncer i les seves famílies.

La campanya de Riudoms se suma a la d’altres cossos policials de tota Catalunya i contribueix al finançament de la construcció d’un nou centre hospitalari especialitzat en el tractament i la investigació del càncer infantil, que tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, un 30% més dels que el Servei d’Oncologia de Sant Joan de Déu atén en l’actualitat i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer.

PUBLICITAT