La FCF valida el pagament del CF Reus i aquest jugarà a Tercera

La Federació Catalana de Futbol ha validat finalment els 30.000€ que va pagar Clifton Onolfo sense el consentiment de l’administrador concursal, David López. La reunió que van mantenir els advocats d’Onolfo, el propietari del club i l’administrador concursal el passat dilluns 26 d’agost va servir per unir tot plegat el club que vivia unes hores crucials. El club reusenc ara podrà participar a la Tercera Divisió Espanyola i a la Primera Catalana, sempre i quan es pagui el deute amb la Federació Espanyola, quelcom que ni Onolfo ni David Penya, l’advocat de Far Law Sports ja van avisar que no pagarien.

De no pagar-se, el Club de Futbol Reus Deportiu no podrà inscriure jugadors, i per tant, tampoc serà capaç d’arribar a la segona jornada amb una plantilla, algo inevitable si no vol ser expulsat de la competició per incomparecença.

El Club té també un marge de 24 hores per dir a la Federació Catalana quin serà l’estadi on disputaran els partits. Ara, amb el retorn de David López a la capital del Baix Camp, es podria desentrebancar la situació amb l’Ajuntament de Reus i que aquest cedís el Camp Municipal novament al club.

PUBLICITAT