#InfopòdcastBXC | Detingut el presumpte autor de la mort a Reus

Bon dia a tothom i pels menys matiners com jo feu-vos un cafè i espavileu. Aquest és l’Infopodcast setmanal de les vil·les de la comarca del Baix Camp del 13 d’octubre de 2023.

Detingut el pressumpte autor de l’assassinat a Reus

La Policia Local de Terrassa va localitzar i detenir al presumpte autor de l’assassinat d’una persona a Reus el passat 29 de setembre.

Finalitzades les obres al tomb de la Cooperativa a les Borges del Camp

Les obres a l’entorn de Can Casals a les Borges del Camp han finalitzat. Aquestes tenien per objectiu millorar el pas de vianants i vehicles pel tomb de la Cooperativa.

L’ExproReus obra portes

La 51a edició de l’ExproReus dona el tret de sortida fins al diumenge amb diversos sectors com el de l’automoció o l’agroalimentari presents.

Festival del Vi i la Gastronomia a Cambrils

Fins a 26 cellers de diferents Denominacions d’Origen del territori participen en la 13a edició del Festival del Vi i la Gastronomia a Cambrils.

Vermut Live Music a Hospitalet de l’Infant

Fins al 15 d’octubre 20 establiments d’Hospitalet de l’Infant ofereixen fins a 38 actuacions musicals acompanyades d’un bon vermut.

VII Trofeu de Ciutat de Reus

Més d’un mil·ler de gimnastes de 71 clubs diferents participen en el trofeu que es portarà a terme al Pavelló Olímpic de Reus.

PUBLICITAT