Inexplicable

Ningú s’ho podia imaginar. Un equip desfet, amb només 12 fitxes professionals, els empleats del club no cobren i jugadors i cos tècnic estan vivint una situació més que delicada, però a Màlaga van tornar a demostrar que estan molt per sobre dels responsables que han posat al club en aquesta tessitura.

0 a 3 a La Rosaleda passant per sobre d’un Màlaga amb el pressupost més elevat de la categoria, lluitant a la zona alta i havent perdut només un partit dels 9 disputats al seu estadi. Borja Herrera, Gus Ledes i Querol van ser els golejadors en un partit sublim de tots i cadascun dels jugadors roig-i-negres.

El tècnic del Reus, Xavi Bartolo, va aparèixer a la roda de premsa posterior visiblement enfadat malgrat la victòria, i va llançar un pal a la AFE assegurant que la setmana ha estat complicadíssima.

Unes declaracions que han portat cua, i que han acabat amb un comunicat de la mateixa plantilla reusenca oposant-se a les paraules del lleidatà i mostrant la seva disconformitat.

Una situació que, malgrat moments grans com el partit a Màlaga, sembla que no fa més que empitjorar. Ara, amb un presumible enfrontament entre jugadors i entrenador.

PUBLICITAT