III Caminada Popular de la Clotxa a Vinyols i els Arcs

Aquest proper diumenge 11 de novembre el municipi de Vinyols i els Arcs celebrarà la III Caminada Popular de la Clotxa. Un esdeveniment que ve celebrant-se en els darrers anys a la vil·la, i que està organitzat per l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs amb la col·laboració del Club Excursionista Vinyols.

L’hora de sortida prevista és a les 8h del matí, des del Replà. La caminada està valorada amb una dificultat assequible, i amb un trajecte de 9 quilòmetres. Enguany s’estrenarà la nova senyalització dels camins de Vinyols, i el recorregut serà el següent: Camí de Barenys, Camí de les Deveses, Camí de Reus i Camí de la Roca. 

Posteriorment, quan s’arribi a la pista d’estiu, es realitzarà un esmorzar, l’esmorzar de clotxa amb llangonissa o arengada.

Per participar-hi la inscripció és obligatòria, i es pot efectuar durant el 7 i 8 de novembre de 20h a 21h al Centre Cultural. El preu és de 3 euros, inclou assegurança i esmorzar. Els menors de 14 anys i els socis del club tenen la inscripció gratuïta.

PUBLICITAT