Els nous propietaris del Reus no compleixen i continuen sense pagar

Els treballadors del CF Reus continuen sense veure ni un sol euro de les nòmines dels cinc darrers mesos que han treballat. Ni tan sols ho han fet els jugadors del filial, el Reus B, malgrat la recent promesa d’Onolfo assegurant que començaria a pagar els salaris aquest passat dilluns sent els del filial els primers a fer-ho.

Va ser divendres passat quan el mateix Onolfo es comprometia a començar a posar en regla els salaris que es deuen, però a hores d’ara cap dels empleats ha cobrat ni es tenen notícies dels nord-americans.

Els nous màxims accionistes continuen a l’espera de la decisió del TAD. L’objectiu és aconseguir rebaixar el període d’expulsió de 3 anys marcat inicialment a 1, per així poder iniciar un projecte a Segona Divisió B amb opcions de tornar al futbol professional com més aviat millor. De fet, i en relació amb aquest tema, diversos mitjans del territori asseguren que la continuïtat dels propietaris depèn d’aquesta reducció de sanció.

En la mateixa reunió de divendres va quedar constituït el nou consell d’Administració del CF Reus Deportiu, format pel president i CEO de l’entitat, Clifton Onolfo;  la seva dona, Cami Onolfo i la intèrpret Isabel Cherif.

A tot això, el club ha fet oficial que aquest cap de setmana el Reus B – Cambrils disputarà el seu partit davant el Martinenc de Tercera Divisió a l’Estadi Municipal. Una reclamació de l’afició que ja va poder veure a l’estadi el darrer partit del juvenil enfrontant-se al Lleida que va acabar amb victòria roig-i-negra. El partit del Reus B serà diumenge a les 12 h.

PUBLICITAT