Els empleats del Reus denuncien al club pels impagaments

Tots els empleats i treballadors del CF Reus Deportiu han denunciat aquest matí l’entitat roig-i-negra pels impagaments acumulats des de principis de temporada. Veient que els nous propietaris tampoc han donat cap pas endavant per posar al dia els salaris que es deuen, els treballadors han dit prou i han decidit denunciar.

Twitter: CF Reus

Aquest mateix dimecres l’advocat ha presentat la demanda col·lectiva dels gairebé 60 treballadors al Jutjat Social de Reus. Aquesta llista d’empleats inclou el cos tècnic, els empleats de les oficines, els de la direcció esportiva, els treballadors de la botiga i els staff i ajudants de tots els equips del club, inclòs el futbol base.

La denúncia presentada compta amb dues reclamacions diferents. Una, a la qual s’hi ha acollit tothom, tracta de reclamar els salaris corresponents als cinc mesos no cobrats fins al moment. L’altra, inclou una opció paral·lela on es reclama l’extinció del contracte amb indemnització. A aquesta opció, però, no tots s’hi han afegit, ja que alguns entrenadors del futbol base no han volgut que els nens es quedin sense tècnics a mitja temporada.

Pel que fa als terminis, en principi l’extinció dels contractes s’hauria de resoldre en un termini màxim de sis mesos; mentre que el pagament de les nòmines, que depèn del Fons de Garantia Salarial (Fogasa), podria allargar-se fins a un any.

Cal remarcar, però, que molts d’aquests empleats del club, que han decidit denunciar perquè no se’n refien tampoc de l’actuació dels nous propietaris, estarien disposats a retirar la denuncia si els americans paguessin els deutes en els pròxims dies.

PUBLICITAT