El Reus pendent del TAD mentre els jugadors troben nous equips

El mercat de fitxatges entra en les seves darreres hores. El divendres 1 de febrer a les 00:00 h de la nit clourà aquesta finestra d’hivern. Per tant, resten poc més de 24 hores perquè els clubs puguin acabar de reforçar-se, i, de fet, ho estan fent en un final de mercat ben mogut.

Un final de mercat en el qual han pres protagonisme els recents exjugadors del CF Reus, que després de, o bé marxar acollint-se a l’acord amb Oliver, o bé quedant lliures definitivament després de la sentència de LaLiga, han anat trobant nous equips.

De fet, la majoria d’ells ja han trobat un nou club, i molts, ho han fet a la mateixa Segona Divisió. Per exemple, Edgar Badia, que va recalar a l’Elche, on es reunirà amb Jesús Olmo i Alfred Planas, que hi arribarà cedit de l’Alcorcón. Querol, ha posat rumb al Cádiz,  Gus Ledes al Numancia, Borja Herrera a l’Albacete, Ángel Bastos a l’Extremadura i Linares al Zaragoza.

Altres jugadors, menys, això sí, han optat per sortir a equips de categories inferiors, com Mario Ortiz o Àlex Carbonell; i algun, com en el cas de Fran Carbia, ha decidit provar sort en una aventura a l’estranger, concretament, a Georgia. Fins i tot jugadors del Reus B han decidit sortir del club, com Adrià Guerrero, que marxa al filial del València.

No obstant això, encara resten jugadors amb el destí pendent de definir-se. És el cas de Vítor Silva, Ricardo Vaz, Alejandro Catena, Pol Freixanet, Juan Domínguez i Karim Yoda.

Entre tot això, els nous propietaris del Reus resten ara pendents de la decisió del TAD després que l’entitat roig-i-negra apel·lés aquest dimarts la resolució del jutge de la lliga expulsant al club de la competició.

PUBLICITAT