El Reus B també diu “prou”

La plantilla del Reus B també s’ha cansat de la seva situació actual i ha dit prou. Els jugadors del Reus B Cambrils continuen sense cobrar ni un sol cèntim i, malgrat el canvi de propietari (no tan sols ells, també tècnics i la resta de treballadors) continuen en la mateixa situació de malestar creixent.

Aquest dimecres al matí han emès un comunicat a través de la AFE per mostrar la seva disconformitat i anunciar que consideren que s’ha arribat ja a una situació insostenible. La plantilla assegura que l’entrada dels nous propietaris no ha canviat res i que tot continua tal com estava amb Oliver.

Expliquen que els nous mandataris els han assegurat diverses vegades en els darrers dies i setmanes que estaven a punt de cobrar, posant a més com a atenuant problemes amb la documentació i els comptes, però la realitat és que ja fa 5 mesos, a punt d’arribar al 6è, on ningú ingressa les seves nòmines.

Per tot això, els futbolistes asseguren no descartar adoptar qualsevol mesura dràstica en cas que aquest divendres 22 de febrer no hagin cobrat els sous pendents. 

En aquest mateix comunicat els jugadors han volgut ressaltar el seu malestar amb l’antic màxim accionista, Joan Oliver, a qui consideren culpable i màxim responsable de la situació.

PUBLICITAT