El Numància per acabar una primera volta desesperant

El CF Reus Deportiu afronta la darrera jornada de la primera volta de campionat, i ho farà enfrontant-se al Numància a l’Estadi Municipal de Reus. De nou, un partit sobre el qual s’ha posat l’etiqueta de que podria ser el darrer pel Reus si no es troba una solució definitiva, ja que el mateix Xavi Bartolo ha comentat en repetides ocasions que no té gens clar que La Liga permeti al club seguir competint en aquestes condicions durant la segona volta.

Davant això, i malgrat venir d’aconseguir una de les gestes de la temporada guanyant per 0 a 3 a Màlaga, la plantilla i cos tècnic ha viscut, de nou, una setmana complicada. Ja el mateix dilluns va ser mogut, amb el comunicat dels jugadors oposant-se a les paraules de Bartolo i recolzant a la AFE i la posterior passa enrere per demanar disculpes. En aquestes circumstàncies, i sense l’aparició de cap tipus de solució de la mà de Joan Oliver, arribarà el matx.

Pel que fa a la situació merament esportiva, i malgrat que sigui complicat centrar-se només en això, el Reus disposarà d’una gran oportunitat per sortir del descens. Els roig-i-negres sumen 20 punts i es troben a 1 de la permanència, a més, el rival, es troba també en la zona baixa amb 22 punts i si els reusencs guanyessin els superarien en la classificació.

Pel que fa a baixes, cal destacar la de Miguel Linares. Un Linares que sembla que va forçar la targeta a Màlaga per perdre’s aquest partit per sanció, i que estaria buscant que el club el permeti sortir durant aquest mercat.

Pel que fa al rival, un Numància entrenat per Aritz López Garai que, segurament, es troba en un dels moments més complicats de la temporada, molt a prop de caure en les posicions de descens i amb l’absoluta necessita de sumar.

PUBLICITAT