El Molinón, una altra plaça difícil on reivindicar-se

El CF Reus Deportiu viatjarà aquest dissabte a Gijón per enfrontar-se al Real Sporting, en un partit que començarà a partir de les 18h de la tarda.

Els roig-i-negres arriben a la cita amb 8 punts, un per sobre del descens. L’equip ha entrat en una dinàmica molt negativa, encadena tres partits consecutius sense guanyar amb dues derrotes consecutives i, a més, les sensacions sobre el terreny de joc no són especialment bones.

A això, se li ha de sumar el problema que tenen els del Baix Camp amb les baixes, que faran que l’equip torni a arribar en quadre al partit al Molinón, ja que només hi ha la possibilitat que es recuperi Carbonell.

Els de Bartolo visiten sota aquestes circumstàncies un dels fortins de la categoria, el Molinón, on l’Sporting es transforma en un equip temible. De fet, els asturians sumen 11 punts, i 10 els han sumat com a locals. Tres victòries i un empat en els quatre partits disputats a casa.

D’aquest tema n’ha parlat Bartolo, que assegura que l’equip de Baraja sortirà a per totes en l’inici, i més després d’una derrota. Creu que el Reus ha d’intentar sortir viu en els primers minuts i després aplicar la seva idea.

A més, Bartolo ha parlat dels gols encaixats últimament, i assegura que ha recalcat als jugadors la importància de no encaixar, ja que l’equip té grans limitacions ofensives que fan molt difícil anotar amb regularitat.

El Reus viatjarà amb les baixes de Querol, Vaz, Carbia i Villanueva, i l’Sporting no podrà comptar amb Babin, Morilla, Lod ni Dani Martín.

Malgrat totes les dificultats que se li presenten als reusencs, l’equip ja ha demostrat en altres moments complicats i també a domicili, que és capaç de reivindicar-se i treure coses positives d’on sigui, i això és el que buscarà, de nou, aquest dissabte.

PUBLICITAT