El jutge expulsa al Reus de la competició durant 3 anys

El jutge de Disciplina Social de Laliga ha dictat sentència. Aquest mateix matí, i a través d’un comunicat oficial, LaLiga ha anunciat que el CF Reus Deportiu quedarà expulsat de les categories professionals durant els pròxims 3 anys, i l’entitat haurà a pagar una multa de 250.000 euros.

Finalment, i malgrat la recent venda del club, el jutge no ha permès al club seguir competint. Des de LaLiga asseguren que “la venda no pot eximir al Reus de la sanció, ja que aquesta és posterior als fets”, que LaLiga qualifica de “molt greus”.

La resolució suposa un cop molt dur per als nous propietaris del CF Reus, que van arribar amb l’esperança de solucionar el conflicte amb la lliga i que els permetessin seguir competint. Malgrat tot, aquest mateix diumenge, l’actual president esportiu del club, Curt Onalfo, va assegurar que no tenien intenció d’abandonar el projecte fos quina fos la resolució.

Ara, el Reus tindrà 15 dies per recórrer al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) per intentar que la sanció no tingui efectes, malgrat que aquests es posen en marxa a partir de ja. Per tant, els jugadors que restaven a l’entitat i els que estaven pendents del pacte signat amb Oliver, ja són lliures, i poden firmar amb qui vulguin.

El club ha emès un comunicat assegurant que buscarà apel·lar la sentència i que aquesta tarda, hi haurà diverses reunions amb consellers, autoritats de la ciutat de Reus i els principals inversors per determinar quines accions seguir davant d’aquesta decisió. Està previst que demà dimarts el club actuï, però cal ser conscient que la situació de l’entitat roig-i-negra és ja gairebé impossible que pugui solucionar-se.

PUBLICITAT