El Botarell ofereix un taller d’Origami

El municipi del Botarell, concretament la Biblioteca Municipal, ofereix aquest dissabte 1 de desembre a partir de les 11h del matí un taller d’origami al mateix emplaçament de la Biblioteca.

L’origami és un art d’origen japonès que consisteix en el plegat de paper sense utilitzar tisores ni cola per obtenir figures de formes variades, moltes de les quals podrien considerar-se com escultures de paper.

Però el punt fort d’aquest art és que serveix com a teràpia, o es considera positiu per la salut humana. Es considera que les tasques que desafien la nostra ment, a través d’una varietat de tasques, enforteixen el nostre cervell, i, per exemple l’origami pot servir per posar en funcionament les àrees tàctils, motores i visuals, reforçant la memòria, el pensament no verbal, la comprensió tridimensional i la imaginació, o exercitar les mans i afavorir la coordinació motora , etc.

A més, la concentració que requereix aquesta activitat ajuda a allunyar la ment de situacions d’estrès, obsessions i temors, i ofereix una forma de relaxació a més de ser altament gratificant en comprovar els resultats de la tasca.

Les inscripcions al taller poden completar-se a la Biblioteca Municipal del Botarell o a través del seu correu electrònic: biblioteca@botarell.cat.

PUBLICITAT