Dos detinguts a Reus per robar a un home de mobilitat reduïda que va morir uns dies més tard

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Reus dos joves de 19 anys acusats de robar amb intimidació un home de mobilitat reduïda que anava amb crosses que, després de ser assaltat, va ingressar a l’hospital amb una insuficiència cardiorespiratòria i va morir el 2 de gener. Segons un comunicat de la policia catalana, els presumptes lladres van ser arrestats entre dijous i divendres, són de nacionalitat marroquina i veïns de la capital del Baix Camp. Un d’ells també està detingut per dos robatoris més, un amb violència i l’altre amb força en dos establiments comercials. Els fets van tenir lloc el 28 de desembre al barri Carrilet de Reus, quan els dos joves van robar a la víctima el telèfon mòbil i unes monedes que portava a la butxaca.
L’home de mobilitat reduïda anava acompanyat d’una veïna quan va ser abordat pels dos joves, que els van barrar el pas i li van sostraure el telèfon mòbil i unes monedes que portava a la butxaca. Segons els Mossos d’Esquadra, després de posar una denúncia dels fets, la víctima va patir una aturada cardiorespiratòria, va ingressar a l’hospital i, el passat 2 de gener, va morir.

Els dos detinguts, que acumulen 6 i 16 antecedents policials, van passar divendres a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

PUBLICITAT