Derrota davant el Granada per allargar la mala dinàmica a casa

El Reus va caure davant el Granada per un gol a dos i prolonga la seva mala dinàmica a l’Estadi Municipal. El conjunt andalús es va endur els tres punts i es manté com a segon classificat de la categoria.

El partit va començar amb domini dels visitants, que aconseguien arribar a les immediacions de l’àrea reusenca amb relativa facilitat, malgrat que en poques ocasions van materialitzar les arribades en ocasions de perill.

Després d’una ocasió molt clara de Pozo que va aturar Badia, al minut 28 va arribar el primer gol del partit. El lateral dret i capità del Granada, Víctor Díaz, va arribar amb pilota controlada a la zona de tres quarts de camp i sense pensar-ho dues vegades va etzibar una canonada a la que va Badia no va poder fer res.

El partit va arribar al descans amb l’avantatge per un Granada que havia estat força superior al Reus durant els primers quaranta-cinc minuts, però només començar el segon temps Linares va aprofitar un rebuig en un error del porter Rui Silva i va anotar l’empat per posar al Reus dins el partit.

A partir del gol els del Baix Camp van millorar, però tot i això el Granada va seguir arribant amb atacs ràpids, i en un d’aquests, al minut 74, Puertas va marcar l’1 a 2 definitiu. El Reus ho va intentar, i Enri va estar a punt d’aprofitar un altre error del meta visitant, que finalment es va refer i va evitar el 2-2.

El tècnic del Reus, Xavi Bartolo, va valorar el resultat final i assegura que, per ell, no va ser del tot just.

Un dels grans protagonistes de la prèvia del partit, i també del post, ha estat l’estat de la gespa del Municipal. El mateix Bartolo va carregar durament contra la condició del camp.

El Reus viatjarà la setmana vinent al Molinón per jugar contra l’Sporting de Gijón, un altre gran de la categoria, en un partit que es jugarà dissabte a les 6 de la tarda.