De capa caiguda al Tartiere

El Reus va encaixar una nova derrota, i una nova golejada. Aquest cop al Carlos Tartiere davant un Oviedo que en va tenir prou amb una bona segona part per endossar-li un 3-0 als roig-i-negres.

La primera meitat no va ser dolenta pels interessos del Reus, de fet, el guió de partit va passar més per on desitjava Bartolo que no pas Anquela. Així ho va assegurar el tècnic lleidatà a la roda de premsa posterior.

La segona part va ser una altra història. Al minut de reiniciar el partit Mossa va marcar l’1 a 0, un cop molt dur del qual el Reus no va ser capaç d’aixecar-se. La resta de partit només va servir perquè l’Oviedo augmentés la distància al marcador. De la incapacitat de reacció del Reus en parlava també Bartolo.

La setmana que ve l’equip rebrà la visita del Mallorca al Municipal, mentre espera que aquesta pròxima setmana pugui resoldre’s alguna cosa sobre el futur de l’entitat.