Coratge i orgull

Coratge i orgull. Dues paraules que defineixen el partit davant el Numància i a la plantilla i cos tècnic del CF Reus Deportiu.

Els roig-i-negres tanquen la primera volta de campionat amb un empat in extremis al Municipal gràcies a un gol de David Querol al minut 90 de partit. Així valora el partit el tècnic Xavi Bartolo.

Un punt més que positiu pel Reus, que finalitza la primera volta amb 21 punts després de 21 jornades, i en la 20a posició. En zona de descens però a tan sols 2 punts de la permanència.

Un primer tram de campanya per oblidar per tot el que ha passat en l’àmbit extraesportiu, i que sembla encara trigarà a tancar-se.

Després de l’aparició d’un possible comprador, s’havia plantejat la possibilitat que aquest partit fos l’últim del Reus si no aconseguia resoldre els problemes aquesta setmana, però finalment el jutge de disciplina social no decidirà sobre el futur del club del Baix Camp fins a finals d’aquest mes. Fet que dóna a l’entitat i a Joan Oliver una petita pròrroga de temps per resoldre la situació i trobar una solució, que, al cap i a la fi, ja hauria d’haver arribat des de fa molt temps.

PUBLICITAT