Chakir El Homrani presidirà l’acte institucional del 30è aniversari de Mas Carandell

Aquest pròxim divendres 29 de març, a les 11h del matí, Mas Carandell rebrà a les seves instal·lacions l’Honorable Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, que presidirà, juntament amb l’Alcalde Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, l’acte institucional de celebració del 30è aniversari de l’entitat.

Mas Carandell obre perfil a la xarxa social Instagram per fer difusió de la seva activitat, amb la previsió d’organitzar en breu un concurs de fotografia sobre el Mas, les bases del qual es publicaran el més vinent. La cloenda del programa dels 30 anys de Mas Carandell finalitzarà la setmana del 16 de setembre amb un a jornada de portes obertes que coincidirà amb l’inici del proper curs.

Un breu balanç quantitatiu de la trajectòria de l’entitat dona xifres d’actuació rellevants com són una estimació de 59.000 matrícules en més de 4.000 accions formatives, i 71.000 orientacions professionals en aquests 30 anys. Així com més de 6.000 insercions laborals en els darrers 20 anys, amb més 1.200 d’empreses col·laboradores i/o clients.

PUBLICITAT