CD Riudoms, la il·lusió de preferent

El Club Deportiu Riudoms ja es prepara pel seu debut a Preferent. L’equip del Baix Camp va guanyar la Primera Catalana anotant 141 gols a favor i encaixant 25 en contra. A la taula, van superar per només tres punts al segon classificat, la Unió Esportiva Cornellà, però va estar 26 punts per sobre del tercer classificat, el Vall del Corb. 

Enguany, l’equip riudomenc prepara amb il·lusió una temporada plena de reptes. Un d’ells, el dels desplaçaments. L’equip tarragoní haurà de competir contra equips de fora de la província a Catalunya. Lleida, Vic, Terrassa, Sabadell o Manlleu seran alguns dels rivals del club riudomenc en la seva nova etapa a Preferent.

Ja porten dues setmanes de pretemporada amb una plantilla que compta un gruix de jugadores renovades i fins a 7 fitxatges fins al moment, alguns d’ells amb experiència en primera i segona divisió espanyola.

El primer test el van realitzar el passat diumenge 11 d’agost amb derrota per 3-0 davant La Solana de Ciutat Real al torneig de la Fira de l’Avellana on les riudomenques van començar a agafar sensacions. 

La il·lusionant etapa començarà a partir del 21 i 22 de setembre però encara no es coneix quin serà el rival a falta del calendari oficial que s’espera es conegui la propera setmana.

 

PUBLICITAT