Botarell es bolca amb La Marató de TV3

Botarell ha organitzat un cap de setmana ple d’actes solidaris per La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació del càncer. Tant dissabte com diumenge el municipi del Baix Camp es bolcarà amb aquesta cita.

El dissabte 15 començarà amb una jornada de pàdel i posterior esmorzar solidaris, una activitat organitzada pel Club Pàdel Botarell. A la tarda, hi haurà una flashmob i berenar solidari, a partir de les 18h a la Plaça de l’Església. Tot organitzat per la Biblioteca Municipal. I encara dissabte, a les 23h de la nit, un remember solidari amb els millors Dj’s locals a la sala del Castell i organitzat per la Colla Gegantera de Botarell.

El diumenge, des de les 8h del matí s’activarà la jornada solidària, amb una caminada popular. Un cop finalitzada, als voltants de les 10:30h, hi haurà un esmorzar popular a la plaça del Músic Anton Nogués Ribas. A les 13h, un vermut solidari a càrrec de l’Associació de Joves Pedrafita a la plaça de l’Església. I, per últim, a les 18h, un bingo solidari a la sala del Castell.

Tots aquests actes tenen l’objectiu de recaptar fons i solidaritzar-se amb La Marató de TV3 i amb la investigació pel càncer.

PUBLICITAT