#BaixCampInfo: Joan Sabaté, ha enviat el dimarts una carta a tots les alcaldesses i alcaldes

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha enviat aquest dimarts, una carta a tots les alcaldesses i alcaldes de la demarcació afectats pels temporals de les darreres setmanes. En la missiva els informa de les línies d’ajuts de l’estat espanyol per pal·liar els efectes dels danys pels temporals, tant a nivell municipal com particular. En concret es fa referència a les subvencions d’atenció de situacions d’emergència o de naturalesa catastròfica, i a les cobertures per a riscos extraordinaris del Consorci de Compensació d’Assegurances, entitat pública empresarial adscrita al Ministeri d’Economia i Empresa. També els assessora per poder seguir el tràmits i gestions a través dels portals web del Consorci i de Ministeri d’Interior.

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus va fer efectiu l’1 de juny d’enguany una aportació extraordinària de 19.237,50 euros al Programa de Gestió Alimentària per a l’ampliació de la cambra frigorífica de congelació ubicada al Taller Baix Camp i la instal·lació en aquest nou espai d’un sistema d’enregistrament de temperatura constant. Després d’aquestes obres, la nova cambra frigorífica, que ha entrat en funcio nament aquesta setmana, ara té 20 metres quadrats de congelador. Això permet que es pugui congelar un major nombre dels aliments rebuts i que es puguin distribuir de manera gradual, en funció de les necessitats, entre les entitats que fan arribar els aliments a les persones usuàries del programa.

La companyia teatral reusenca Teatre Estable del Baix Camp estrena aquest pròxim cap de setmana una nova peça teatral, «Mesura x mesura», una adaptació de l’original de William Shakespeare. Es faran dues representacions al Teatre Bartrina, la primera el dissabte dia 27 d’octubre, a les 21:00 h i, la segona, el diumenge, a les 18:00 h.

El proper diumenge dia 4 de novembre la Regidoria d’Esports, Reus Esport i Lleure, i Tretzesports organitzen la Caminada Popular de Tardor. Per tercer any aquesta caminada té finalitat solidària a benefici de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Tosquelles, que participa de manera activa a l’organització. Aquesta associació té com a missió fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la integració social de les persones afectades per una malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies.

PUBLICITAT