Fito Luri presenta el seu nou disc ‘Cru’

L’Esquerra Independentista del Camp organitza, un any més, la manifestació unitària de l’Onze de Setembre a Reus, aquesta vegada sota el lema ‘Perquè no continuïn decidint per nosaltres. Als Països Catalans, autodeterminació’.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, han presentat  el nou procés de pressupostos participatius, corresponent a l’exercici 2019, que incorpora diferents novetats orientades a implicar més a la ciutadania. La proximitat i l’ampliació del ventall de persones susceptibles de participar són les grans apostes dels segons pressupostos participatius que viurà la ciutat de Reus a partir d’aquesta tardor

El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure, inicia els preparatius d’una nova edició del Parc amb la publicació de les bases i preinscripció de participació de les entitats. La nova edició d’aquest esdeveniment tindrà com a exi temàtic ‘El Talent i la Creativitat’ i es desenvoluparà a les instal·lacions de FiraReus al Te cnoparc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de tarda.

El cantant reusenc Fito Luri presenta el primer tema del seu proper àlbum, ‘Cru’, que serà el setè de la seva carrera. El primer single es titula ‘Ser gota d’aigua’ i és ‘una bona mostra de les sonoritats que trobarem en aquest nou llarga durada’. Tot el disc ha estat produït per Pau Romero als estudis Beat Garden de Barcelona i en el qual Luri ha comptat amb la col·laboració, a més del propi Pau Romero (que s’ha fet càrrec de totes les guitarres i instruments de corda a excepció del baix), d’Albert Domingo (baix) i Adrià Mort (bateria).

Podreu escoltar el primer tema el 14 de setembre

 

PUBLICITAT