#BaixCampInfo: Èxit absolut de la festa Major Comarcal

Milers de persones han participat a la cercavila i als tasts protagonitzat pels pobles i viles del Baix Camp a la Festa Major Comarcal ‘Som Baix Camp’ a la Vila de Riudoms. Organitzat pel Consell Comarcal, amb més de 40 grups festius, batucades o corals, Riudoms ha exercit de capital de la comarca. S’han consumit més de 5.000 tastos a les parades situades a la plaça de l’Església amb plats d’arreu del Baix Camp.

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual de Reus (COS) s’ha acostat a nous públics en la 21a edició, que tanca aquest diumenge després d’oferir dotze espectacles durant tot el cap de setmana. El certamen també ha atret ‘més públic respecte a edicions anteriors i, segons els primers càlculs, els teatres petits han venut el 90% de les localitats. Així, malgrat la pluja de divendres i l’anul·lació de l’espectacle inaugural per la lesió de l’artista.

Els carrers de Reus viuran una autèntica invasió zombi amb la ‘Walking Reus’, una desfilada de morts vivents que inundarà els carrers de la ciutat el pròxim 26 d’octubre. A més, aquelles persones més valentes de Reus podran participar en una gimcana de proves de terror que es portarà a cap al Parc Sant Jordi, la ‘Zona Infectada’ el pròxim 27 d’octubre.

El Reus Deportiu s’estrena a la Lliga Europea amb derrota. Tot i dominar el matx de principi a fi, els roig-i-negres no han pogut materialitzar les ocasions que haurien permès igualar l’avantatja local, el minutl 48, el Verona ha marcat el 3 a 1 definitiu.

PUBLICITAT