#BaixCampInfo: Èxit absolut a la presentació oficiosa de, Primàries Reus

Plena de gom a gom, la Sala Santa Llúcia durant la presentació oficial de, Primàries Reus, amb la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC i Diana Coromines per part de Primàries Barcelona, en l’àmbit local va ser la Cristina Altadill l’encarregada de presentar les Primàries Reus. Una nova manera de fer política contra l’estructura habitual dels partits. Transparència a favor de la ciutadania que pot escollir els camins a seguir.

En el marc del procés de Pressupostos participatius 2019, la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència organitza durant tota aquesta setmana i principis de la que ve diferents sessions informatives als sis centres cívics de la ciutat per fer donar a conèixer a la ciutadania els mecanismes i calendaris de participació.

  • Centre Cívic Mestral (3 d’octubre a les 17:00 h)
  • Centre Cívic Migjorn (4 d’octubre a les 10:00 h)
  • Centre Cívic del Carme (4 d’octubre a les 20:00 h)
  • Centre Cívic Ponent (8 d’octubre a les 17:00 h)
  • Centre Cívic Llevant (9 d’octubre a les 18:00 h)

El servei de creació i suport a l’emprenedoria de REDESSA compta amb un nou espai d’informació i assessorament gratuït per a empreses i emprenedors. Aquesta oficina ubicada a la planta baixa de l’edifici Tecnoparc, s’ha dissenyat amb l’objectiu de centralitzar els serveis dirigits a l’emprenedor i facilitar la tasca de fer realitat una idea de negoci.

La Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure col·laboren amb la secció de gimnàstica rítmica de l’Associació Esportiva Pare Manyanet en l’organització del 3r Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica, que es desenvoluparà aquest dissabte 6 d’octubre al Pavelló Olímpic Municipal amb una participació prevista de gairebé 700 gimnastes pertanyents a 37 clubs d’arreu de Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andorra.

PUBLICITAT