#BaixCampInfo: El Gepec denuncia el malbaratament d’aigua de la depuradora de Reus

Tècnics d’Endesa i d’Aigües de Reus van tallar ahir dimecres una vintena de connexions il·legals a la xarxa elèctrica i set a la d’aigua potable en una operació desplegada al barri de Mas Abelló de la capital del Baix Camp. Un dispositiu integrat per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra va donar cobertura als operaris mentre feien les comprovacions . El dispositiu va permetre inspeccionar uns 120 habitatges de la zona de ‘les Verges’. També es van identificar una trentena de persones, segons fonts policials.

L’entitat ecologista Gepec denuncia el volum d’aigua perduda que surt de la depuradora de Reus i s’aboca a la riera. Segons els ecologistes, s’estan desaprofitant fins a 6 milions de metres cúbics d’aigua anuals que van “alegrement” a mar, pràcticament el mateix volum d’aigua que es desvia del riu Siurana al pantà de Riudecanyes.

Salou recull en un llibre la crònica de l’1-O al municipi. El “Conte Groc1-O a Salou, Crònica d’una Victòria” és un llibre col·lectiu construït a partir dels testimonis directes que van participar en el dia del referèndum per la independència de Catalunya i han explicat la seva experiència de forma anònima.

Ja s’ha obert el plaç d’inscripció per al triatló de l’Hospitalet de l’Infant.

Ha començat la 9ena edició del Premi Internacional Roseta Mauri que enguany coincideix amb l’Any Roseta Mauri. Hi participen 26 concursants (25 noies i 2 nois) d’entre 16 i 21 anys. La procedència dels concursants és la següent: Catalunya (10), cinc són internacionals (de Mèxic, Argentina i Estats Units) i la resta vénen de diferents comunitats de l’estat espanyol ( 3 de Madrid, 3 de València, 3 de Múrcia, 1 de les Illes Balears, 1 de Saragossa).

 

PUBLICITAT