#BaixCampInfo | Vinyols arrenca una nova campanya de comerç

Vinyols i els Arcs arrenca una nova campanya a favor del comerç local.

D’entre els participants se sortejaran 10 premis de vals de 50 euros a gastar al mateix municipi.

Carolina Daria serà la nova ministra de Sanitat, en substitució de Salvador Illa que deixa la cartera per centrar-se en el seu paper de candidat del PSC a les eleccions catalanes. 

La reforma de l’executiu, anunciada fa pocs minuts, també inclou la incorporació de Miquel Iceta com a ministre de Política Territorial i Administració Pública. 

El departament de Salut ha notificat avui 334 contagis de covid-19 a la demarcació de Tarragona. També ha informat de 27 defuncions, una xifra que inclou decessos del cap de setmana, ja que ahir no se’n van facilitar dades. 

D’altra banda, ja ha començat la vacunació dels estudiants de ciències de la salut de la URV que han de fer pràctiques en centres sanitaris. N’hi ha 1.200 que s’han apuntat a aquest programa voluntari de vacunació. 

Parlarem també de repercussions econòmiques de la pandèmia. La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona considera insuficient el nou paquet d’ajudes anunciada pel Govern català. 

I els cinemes també es ressenteixen de la crisi. Yelmo tanca temporalment les sales de Parc Central de Tarragona i OCine les de Vila-seca. Manté obertes, però, les de les Gavarres. 

PUBLICITAT