#BaixCampInfo: Una fuita d’aigua del sistema de refrigeració del reactor obliga a aturar la central nuclear Vandellòs II

La central nuclear Vandellòs II ha iniciat la seqüència de parada no programada després que els seus responsables hagin detectat una fuita d’aigua del sistema de refrigeració del reactor. El CSN ha precisat que els valors de la fuita, amb un valor mitjà de 19 litres per hora, s’han mantingut “en tot moment en valors inferiors als que estableixen les especificacions corresponents.
La regidoria de Medi Ambient i Ocupació ha editat “Rutes per Reus i el seu entorn”, una guia i un plànol amb opcions per recórrer a peu o en bicicleta itineraris urbans, rurals i de fora del terme municipal. La publicació redissenya, amplia i actualitza la “Guia d’Itineraris rurals” i el plànol que l’Ajuntament de Reus va editar fa 14 anys amb molt bona acceptació per part de la ciutadania.
La CUP ha presentaba aquest dimarts a Tarragona la campanya nacional ‘Municipis Antiracistes’ amb què vol donar visibilitat a la vulneració de drets de les persones migrades. Els eixos de la iniciativa passen per denunciar l’explotació laboral, la segregació escolar, l’exclusió sanitària i la privació del dret a vot d’alguns migrants. Entre d’altres accions, la CUP preveu presentar mocions per fomentar l’empadronament, contra els centres d’internament d’estrangers o per la defensa dels drets laborals.

PUBLICITAT