#BaixCampInfo: Tret de sortida a la campanya per a les eleccions generals

Ahir a la nit  és donava el tret de sortida a la campanya per a les eleccions generals del #28A. Com és tradicional els partits van iniciar, de diferent formes l’enganxada de cartells.

La campanya de producció d’oli d’oliva de la DOP Siurana del 2017-2018 va ser la segona més important dels últims deu anys amb una producció de 6,5 milions de quilos d’oli -la mitjana se situa normalment en 5,2 milions- i amb un rendiment del 19%. Així mateix, la DOP va comercialitzar el 60% de la producció i en va exportar l’11% als Estats Units, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Taiwan, Japó i Austràlia.

Detenen el darrer integrant d’un clan de narcotraficants. Es la tercera fase d’una operació que ha permès la detenció d’una quinzena de persones a Reus i Riudoms. A més, l’organització també treballava a Osca i Saragossa, on distribuïen drogues.

El Ple de Mont-roig complementar amb 600.000 euros la construcció d’un nou centre sociocultural. El complement a la partida pressupostària del s’ha aprovat amb el vot a favor de tots els grups menys el PDeCAT. En total es destinaràn 1 milió d’euros al pressupost d’aquest any per a la construcció del nou equipament, sumant els 400.000 euros que hi havia actualment.

Miró Rojo Fusión by Paco Pérez guanya per segona vegada com a Millor Vermut Innovador als Premis Vinari dels vermuts catalans 2019. Els bàrmans catalans trien el Miró Blanc com el Millor Vermut per a cocteleria.

En marc de la celebració de la diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Riudoms ha programat una jornada castellera amb tres de les colles del territori: la Colla Vella dels Xiquets de Valls; la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus. La jornada castellera se celebrarà el diumenge 28 d’abril -dia de les eleccions generals- a les 12 hores a la plaça de l’OM.

PUBLICITAT